Service en onderhoud
Wij denken met u mee

ITS Holland is de service en onderhoudspartner voor exporteurs, importeurs, leveranciers en productiebedrijven die geen eigen service of reparatiedienst hebben of dit willen uitbesteden. Wij bieden u een totaal service en onderhoudsprogramma voor uw product of apparatuur van A tot Z.

Wij streven naar een hoge betrouwbaarheid in reparatie, onderhoud, het oplossen van storingen en het up-to-date houden van uw machinepark en productielijnen. ITS Holland denkt met U mee en zal samen met U de meest gunstige manier van onderhoud kiezen.

In de loop der tijd heeft ITS Holland een degelijke, betrouwbare en wereldwijde reputatie opgebouwd, waarbij klanttevredenheid hoog in het vaandel staat.

Ons aanbod bestaat uit het volgende:

  • wereldwijd werkgebied;
  • preventief onderhoudsplan voor uw product, apparaat of installatie;
  • onderdelen beheer en telefonisch support voor u en uw klanten;
  • modificaties aan uw product of apparatuur;
  • verhuizing apparatuur, product of installatie;
  • montage en / of installatie van uw product, apparaat of installatie op locatie.

 

 


Heeft u een nieuw product of heeft u niet direct de investering om een eigen service dienst op te zetten? Of wilt u zich alleen maar concentreren op alles behalve de aftersales van uw product? Wij bieden u de mogelijkheden om samen met u een compleet aftersales programma op te zetten. Informeer naar onze mogelijkheden.

Waarom onderhoud?
Uit ervaring blijkt dat de meeste klachten over apparatuur voortkomen uit geen of te weinig onderhoud, afgezien van de ergernis en de kosten die door stilstand worden veroorzaakt. Vaak wordt slijtage te laat geconstateerd zodat de reparatiekosten onnodig hoog uitvallen.
Kortom: preventief onderhoud is noodzakelijk!

Onderhoudscontracten
Denkt u eraan om preventief onderhoud laten uitvoeren aan uw product, apparatuur of installatie, neem dan contact met ons op,wij leveren passend preventief onderhoud aan uw product of apparatuur. Het monteren en of installeren van uw product of apparatuur behoort ook tot onze mogelijkheden. Het verzorgen van producttrainingen aan uw klanten behoort ook tot de mogelijkheden.